ProEf10 - En anderledes måde at gå i 10. klasse på.

Har du mod på nye udfordringer?

Hvis du er nysgerrig, engageret og har lyst til fordybelse i forskellige projekter og ønsker at prøve kræfter med en anderledes skoleform, så er Ingstrup Efterskoles ProEf10 noget for dig!

Projektorienteret
I denne 10. klasse arbejder vi projektorienteret, hvilket betyder, at den klassiske undervisning er lagt på hylden.Til gengæld arbejder vi tværfagligt med udvalgte projekter, hvor vi foruden faglig fordybelse har fokus på "at studere" og "at formidle"  Nogle af projekterne er desuden internationalt orienterede.

ProEf10 udfordrer dine boglige, kreative og personlige kompetencer gennem engagement og fordybelse i projektarbejde.

ProEf10 er for dig, der har mod på en anden undervisningsform og har en tilfredsstillende FSA, som vil være direkte adgangsgivende til de gymnasiale uddannelser.

Du afslutter skoleåret med en projektprøve, som vurderes og evalueres af tilknyttede lærere og eksterne censorer.

Læs mere her