Efterskole camps

Påskecamp på Ingstrup Efterskole

Er du mellem 12 og 14 år,
så kan du prøve et døgn som efterskoleelev lige før påskeferien, d. 27.-28. marts 2018.

Fodboldlejr for U-15 piger

Vi inviterer U-15 fodboldpiger, trænere og andre hjælpere på en spændende fodboldweekend d. 9.-11. marts 2018. (I skal komme som et hold)

Har du lyst til

• et døgn med musik, dans, actionsport, håndbold eller fodbold?

• Masser af samvær og hygge?

Kom og mød nogle nye mennesker og få nogle sjove og uforglemmelige oplevelser.

Vores elever vil stå klar til at modtage DIG, og sammen får I muligheden for at fordybe Jer i netop det, DU synes er sjovt.

Tidspunkt: Sædvanligvis tirsdag og onsdag før påske. Nærmere følger.

• Tag gerne nogle venner med.

• Oplev livet på en efterskole.

• Det koster ingenting.

Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er efter princippet ”først til mølle”.

Du kan reservere en plads allerede nu.

Vi byder på en spændende fodboldweekend for U-15 pigehold fra fredag eftermiddag til søndag middag.

Det bliver en weekend med

• Fodboldtræning
  • Restitutionstræning
  • Mulighed for udfordring på skolens klatretårn
  • Fitness center
  • Team øvelser
  • 11 mands turnering
  • Spil i hallen
  • og sidst, men ikke mindst: hygge, film, bordtennis, pool m.m.

Alt det praktiske er der sørget for. I skal blot møde op

• Al bespisning varetages af skolens køkken
  • Programmet, herunder turnering er fastlagt.
  • Prisen er incl. alt, bl.a. forplejning, overnatning, delvis instruktør fra Ingstrup Efterskole og udgør ca. kr. 250 pr. person (fastlægges endeligt når programmet foreligger)

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger.  Vi kontakter også gerne dig, klik her