Kom på håndbold Efterskole

Masser af træning

Håndbold Efterskole er for alle, som gerne vil træne håndbold tre
gange om ugen og være med til at vinde kampe for IE!
Håndboldefterskolen deltager i JHF-turneringen og DGI for efterskoler.
Herudover deltager vi i Nordjysk Mesterskab for efterskoler med mulighed for  at gå videre til DM.

Som et nyt tiltag pr. skoleåret 16/17 har vi etableret et samarbejde med fysioterapiklinikken BeneFit i Dronninlgund. Formålet er et større fokus på skadesforbyggende træning. Læs mere her

Personlig udvikling

Den daglige træning foregår i håndboldefterskolens hal, hvor vi arbejder
målrettet med din personlige udvikling indenfor fællesskabets rammer.
Her vil fokus primært være de tekniske og taktiske færdigheder
indenfor angrebs- og forsvarsspillet.

Ligeledes har håndboldefterskolen også fokus på den fysiske
træning, hvor man som supplement også i fritiden kan benytte skolens fitnesscenter.

Vindere DGI Håndboldturnering 15/16!

Den mentale del af spillet er også centralt, og her vil vi bl.a.
opmuntre dig til at tage ansvar på banen. Derfor er din mening
meget vigtig for os, så vi sammen kan skabe det bedst mulige resultat.
Vi forventer derfor også, at du er målrettet, engageret og vil arbejde
hårdt for fællesskabets og dine egne mål. Det skal være drivkraften.
Samtidig skal du også være klar over, at niveauet fra år til år kan svinge.
Du skal derfor være klar til at give meget af dig selv til de andre på håndbold efterskolen.
– både som holdkammerat og som ven.

Det dyrker vi bl.a. ved at holde arrangementer på skolen samt tage på
udflugter, hvor vi ser andre hold spille. I 16/17 går turen til Berlin, hvor vi planlægger at besøge et lokalt hold der.

Julemannequin december 2016

Patrick Wiesmach på IE

Det er med stolthed og stor glæde, at vi kan præsentere  Patrick Wiesmach som gæstelærer på Ingstrup Efterskole. Patrick har undervist på skolen siden september 2016.

Patrick har været udtaget til OL brutto-truppen, og er noteret for 19 landskampe og 42 mål. Han var topscorer i håndboldligaen i 2015/16

Patrick startede sin håndboldkarriere i Vodskov IF, Hjallerup IF, og AaB Håndbold. I starten af  2016 år flyttede han fra Team Tvis Holstebro tilbage til Nordjylland til Aalborg Håndbold som fløjspiller, og blev Danmarksmester i 2016/17, og glæder sig til at skulle spille Champions League i næste sæson.

Det er således en af landets dygtigste håndboldspillere, der underviser vores elever på håndboldlinjen. Det er vi meget glade for.

Patrick kommer ca. hver 14. dag på skolen for at være med i træningen af vores håndbold elever. Eleverne vil møde en passioneret håndboldspiller, coach og rollemodel og han vil helt sikkert blive en stor kilde til inspiration for både elever og lærere.

Målmænd i fokus.

På Ingstrup Efterskoles Håndboldlinje har vi også fokus på vores målmænd. Derfor tilbyder vi specialtræning til målmænd. Vi har de seneste år samarbejdet med kompetente målmændstrænere. Projektet består både af målmænd fra efterskolen samt målmænd fra klubber.