En Danmarksmester på IE

Må vi præsentere...

Patrick Wiesmach,

der er gæstelærer på Håndboldlinjen, også i 17/18.

Det er med stolthed og stor glæde, vi kan præsentere Patrick Wiesmach som gæstelærer på Ingstrup Efterskole.

Patrick har været udtaget til OL brutto-truppen, spillet 42 landskampe og noteret for 42 mål. Desuden var han topscorer i håndboldligaen 2015/16.

Det er således en af landets dygtigste håndboldspillere, der underviser vores elever på håndboldlinjen. Det er vi meget glade for.

Tillykke til Patrick og Aalborg Håndbold for det Dansk Mesterskab 2016/17.

Patrick var iøvrigt også Danmarksmester i 2009/10

Patrick glæder sig meget til at skulle spille Champions League i næste sæson

Patrick startede sin håndboldkarriere i Vodskov IF, Hjallerup IF, og AaB Håndbold.

I starten af 2016 færdiggjorde han sin uddannelse som fysioterapeut og flyttede fra Team Tvis Holstebro tilbage til Nordjylland til Aalborg Håndbold som fløjspiller.

Patrick kommer ca. hver 14. dag på skolen for at være med i træningen af vores håndbold elever.

Eleverne vil møde en passioneret håndboldspiller, coach og rollemodel og han er en kilde til stor inspiration for både elever og lærere.