Statements fra elever på årg. 15/16.

Agnete Overby, 9. klasses elev på årg. 15/16. Agnete gik på fodboldlinjen.

"Jeg har haft verdens bedste år her på IE, uden tvivl. Jeg savner Jer alle helt vildt.

Jeg savner fællesskabet, sammenholdet og bare generelt det hele. Jeg savner det forhold, man har med lærerne.

........Jeg kan virkeligt anbefale alle at starte her på IE.

Fællesskab fødes, når JEG bliver til OS."

Agnete her til højre, fotograferet på sit værelse

Philip Tejlgaard Madsen, årg. 15/16, 10. klasse, fodbold.

"Det eneste rigtige. Et år, én skole og over 100 personligheder, der ændrede ens liv. Elever og lærere, som man aldrig villle have været foruden. Mennesker, som betyder mere end noget andet.

Ukendte mennesker, der først blev til venner og senere hen familie.

Et år kan ændre en fuldstændigt."

Philip i midten, klar til gallafest.

Oliver Bach Sørensen, 10. kl. i 15/16 på fodboldlinjen.

"IE har været bedste år nogensinde. Man får venskaber for livet.

IE er helt ubeskriveligt.

Der er fantastisk omgivelser og HELT igennem fantastisk personale. IE er et minde for livet, og kun noget, man får en gang, så nyd det, men du er her!

Forza IE"

Emma Kær Ingvartsen, ProEf10, årg. 15/16 og på musiklinjen.

"Det var et fantastisk år, fuld af oplevelser, som lærerne var gode til at bakke op om. Lærerne var gode til at tage sig af os elever. Bliv endelig ved med det. Det får os til at føle os som noget særligt.

Skolen har givet mig mulighed for at prøve ting, jeg ikke ville have gjort i min vildeste fantasi."

September 2016.