10 kl. Business Class                

Hvis du overvejer en fremtid indenfor handels- og erhvervslivet.

I Ingstrup Efterskoles nye Business Class kombinerer vi din 10.kl. med elementer fra handelskolernes daglige undervisning.

Business Class er derfor en klasse for dig, der overvejer en fremtid inden for handels- og erhvervslivet, og vil videre med en handelsorienteret ungdomsuddannelse.

 

Vi har i samarbejde med Aalborg Handelsskole og Handelsgymnasiet på EUC Nord lavet et forløb, hvor du undervises i dine grundfag med særlig fokus på handel og innovation. Dertil kommer en række fag og projekter, der vil klæde dig endnu bedre på til at starte en handelsskoleuddannelse.

En del af undervisningen vil foregå på Aalborg Handelsskole og Handelsgymnasiet på EUC Nord, ligesom der vil være mulighed for at få undervisere derfra til at komme her på skolen.

Innovation og markedsføring

Du vil prøve at udvikle dit eget produkt, lave markedsføringsmateriale, hjemmeside m.m., og præsentere det på en "mini-messe" på skolen.

Business Class lægger op til, at du forbedrer dine grundfag og tager en 10.kl. eksamen, så du er klar til den uddannelse, du ønsker dig.