Actionlinjen - action, sport, adventure

Denne linje er for dig, der kan lide at være ude i naturen, at udfordre dig selv og overskride grænser, at være fysisk aktiv, og når du elsker action, oplevelser og samarbejde.

Både drenge og piger kan vælge denne linje på Ingstrup Idrætsefterskole, hvor du lærer at samarbejde og overskride grænser samtidig med, at du er fysisk aktiv.

Fællesskab og styrkelse af kompetencer

I Action styrkes dine personlige kompetencer, og vi dyrker fællesskabet gennem en blanding af naturoplevelser og actionfyldte sportsaktiviteter. Som et nyt tiltag pr. skoleåret 16/17 har vi etableret et samarbejde med fysioterapiklinikken BeneFit i Dronninlgund. Formålet er et større fokus på skadesforbyggende træning. Læs mere her

På Ingstrup Idrætsefterskole arbejder vi primært med klatring, kiteboarding på stranden samt kører på mountainbike i vores skønne område med mange gode ruter. Derudover vil du også komme til at prøve kræfter med andre aktiviteter så som wakeboard, parkour, dykning og crossfit.

Vi har på linjen et godt samarbejde med Aalborg Flyvestation, hvor vi i løbet af året er aktive medier i øvelser for militæret.
Af sikkerhedsmæssige årsager er der både praktiske og teoretiske elementer i undervisningen. Du lærer bl.a. om vindforhold, sikkerhed, udstyr samt førstehjælp.

Ud i Naturen

I løbet af året vil du desuden komme til at deltage i konkurrencer, hvor der dystes i diverse races.
Action-sportslinjen er også med til at planlægge et adventurerace for de andre elever på skolen i slutningen af skoleåret. Du behøver ingen forkundskaber for at vælge linjen, når blot du har viljen og lysten til at bevæge dig og overskride grænser.
Deltagelse i faget kræver dog egen mountainbike og en godkendt cykelhjelm med beskyttelse ved nakken. Ellers stilles alt andet udstyr til rådighed.
Kom og besøg skolenFå en snak med actioneleverneTilmeld dig vores besøgsaften her