Camps

Hvert år inviterer vi på en påskecamp, hvor du kan prøve et døgn som efterskoleelev. Du vælger selv hvilket linjefag, du ønsker at prøve i løbet af det døgn.

I marts/april inviterer vi pigefodboldklubber og deres trænere til en spændende fodboldweekend.

Bålhygge

Påskecamp for 12-14 årige

Du vælger selv hvilket linjefag, du ønsker at prøve i løbet af det døgn:

• Dance

• Fodbold

• Håndbold

• Idrætslinje

Der vil naturligvis også være tid til masser af samvær og hygge!

Du kan få en fornemmelse af at være på en efterskole, samtidigt med du vil møde nogle nye mennesker.

Vi og vores elever står klar til at tage imod dig med et program fyldt med sjove og uforglemmelige oplevelser.

Ankomst :  Tirsdag kl. 15.00

Afrejse :     Onsdag kl. 14.00

Tag gerne nogle venner med. - Det koster ingenting.

Der er begrænset antal pladser, så tilmeldinger er efter først-til-mølle princippet.

Glidebanen
Fodbold A
Stranden Aktivitet
I Vandet Aften
IMG 0434[1]

Fodboldlejr for U14 og U15 piger for klubber

I ankommer fredag ved 17-tiden, og det bliver en weekend med:

• Teamøvelser og spil i hallen

• 11-mands træningskampe

• Restitutionstræning

• Mulighed for udfordring på skolens klatretårn og en tur i fitnesscenter

• Hygge med film, bordtennis, pool m.m.

• Fodboldtræning på egen hånd

Alt det praktiske er der sørget for, så I skal blot møde op!

• Al bespisning: Aftensmad, morgenmad, frokost og mellemmåltider varetages af skolens køkken.

• Prisen er incl. alt, bl.a. forplejning, turnering, overnatning, delvis instruktør fra efterskolen og ligger i et prisleje på kr. 250,- pr. deltager.

Weekenden slutter søndag ved middagstid.

Vil du vide mere, så ring på 98883443 eller skriv til kontor@ingstrupefterskole.dk