10. kl. Business Class

Hvis du overvejer en fremtid indenfor handels- og erhvervslivet.
I Ingstrup Efterskoles Business Class kombinerer vi din 10.kl. med elementer fra handelskolernes daglige undervisning. Business Class er derfor en klasse for dig, der overvejer en fremtid inden for handels- og erhvervslivet, og vil videre med en handelsorienteret ungdomsuddannelse.

Samarbejde med Aalborg Handelsgymnasium

Handel og innovation

Vi har i samarbejde med Aalborg Handelsgymnasium i Saxogade lavet et forløb, hvor du undervises i dine grundfag med særlig fokus på handel og innovation. Dertil kommer en række fag og projekter, der vil klæde dig endnu bedre på til at starte en handelsskoleuddannelse.
En del af undervisningen vil foregå på Handelsgymnasiet, ligesom undervisere derfra kommer her på skolen.
 
I Business Class er indholdet af projekter og emner naturligvis noget, du kan få indflydelse på - projekterne har før været:
  • Projekt om rejse til Berlin
  • Innovation med Saxogade
  • Afsluttende projekt med produktudvikling/messe
Din daglige undervisning vil i princippet være delt op i fag, men i mange af timerne vil der blive arbejdet projekt- og emneorienteret med stor sammenhæng mellem de forskellige fag.
 

Markedsføring

Du vil prøve at udvikle dit eget produkt, lave markedsføringsmateriale, hjemmeside m.m., og præsentere det på en "mini-messe" på skolen.
Business Class lægger op til, at du forbedrer dine grundfag og tager en 10.kl. eksamen, så du er klar til den uddannelse, du ønsker dig. 
 
 
Besøg skolenHør mere om Business ClassTilmeld dig vores besøgsaften her