Håndboldlinjen - Masser af håndbold

Håndbold Efterskole er for alle, som gerne vil træne håndbold 6-8 timer om ugen og være med til at vinde kampe for IE!  Håndboldlinjen deltager i JHF-turneringen og DGI for efterskoler. Herudover deltager vi i Nordjysk Mesterskab for efterskoler med mulighed for at gå videre til DM.
 
Du vil blive en del af et større fællesskab med aktiviteter for hele skolen. Se mere her.

Håndboldefterskolen har også fokus på den fysiske træning, hvor man som supplement også i fritiden kan benytte skolens fitnesscenter.

 

Personlig udvikling

Den daglige træning foregår i håndboldefterskolens hal, hvor vi arbejder målrettet med din personlige udvikling indenfor fællesskabets rammer.
Her vil fokus primært være de tekniske og taktiske færdigheder indenfor angrebs- og forsvarsspillet.
 
Den mentale del af spillet er også centralt, og her vil vi bl.a. opmuntre dig til at tage ansvar på banen. Derfor er din mening meget vigtig for os, så vi sammen kan skabe det bedst mulige resultat. Vi forventer derfor også, at du er målrettet, engageret og vil arbejde hårdt for fællesskabets og dine egne mål. Det skal være drivkraften. Samtidig skal du også være klar over, at niveauet fra år til år kan svinge. Du skal derfor være klar til at give meget af dig selv til de andre på håndbold efterskolen. – både som holdkammerat og som ven.
 
Det dyrker vi bl.a. ved at holde arrangementer på skolen samt tage på udflugter, hvor vi ser andre hold spille. I 19/20 går turen til Berlin, hvor vi planlægger at besøge et lokalt hold der.
 
I skoleåret 19/20 er Mark Strandgård fra Aalborg Håndbold tilknyttet håndboldlinjen som gæstelærer, se mere her
 

Målmænd i fokus

På Ingstrup Efterskoles Håndboldlinje har vi også fokus på vores målmænd. Derfor tilbyder vi specialtræning til målmænd. Vi har de seneste år samarbejdet med kompetente målmændstrænere. Projektet består både af målmænd fra efterskolen samt målmænd fra klubber.
 
Som et nyt tiltag pr. skoleåret 16/17 har vi etableret et samarbejde med fysioterapiklinikken BeneFit i Dronninglund. Formålet er et større fokus på skadesforbyggende træning. Læs mere her
 
Mange gange vil der mulighed for at kombinere to linjefag. Se mere her
Besøg skolenMød eleverne og se vores faciliteterTilmeld dig vores besøgsaften her