Må vi præsentere...

Mark Strandgaard

 

Ingstrup Musik- og Idrætefterskole har for skoleåret 18/19 ansat en ny timelærer på deres håndboldlinje. Den nye timelærer er Mark Strandgaard, som i den nye sæson er købt ind til Aalborg Håndbold ligahold, som erstatning for Patrick Wiesmarck, der skal spille i Leipzig efter sommerferien. Udover at overtage pladsen på håndboldbanen har Mark også sagt ja til at blive timelærer på Ingstrup Efterskole, som Patrick også har været.
 
”Jeg glæder mig rigtig meget til at byde Mark velkommen til vores håndboldlinje” udtaler håndboldlinjeleder Lennart S. Skovgaard og forsætter ”Mark har de helt rigtige kompentencer, som vi kan bruge heroppe. Han er uddannet pædagog og har haft med håndboldlinjen at gøre på Oure Idrætsefterskole, så han kender til de styrker man har ved at have et hold på efterskolen”.
 
Mark udtaler følgende ” Jeg mig meget til at skulle starte på Ingstrup Musik- og Idrætsefterskole. Det bliver spændende at møde en flok engagerede elever, som i det kommende skoleår er klar til et nyt kapitel i deres liv. Jeg ser i hvert fald frem til at skulle videregive en masse viden og glæde ved håndbolden, som forhåbentligt kun forstærker og bekræfter deres valg af Ingstrups håndboldlinje”