Musiklinjen - Når du elsker musik

Ingstrup musikefterskoles musiklinie er for dig, der brænder for musik. Den er for dig, der gerne vil fordybe dig og blive bedre til dit instrument eller til at synge, og i processen lære om andre instrumenter, instrumentteori, hørelære, generel musik-teori og -historie.

På Ingstrup musikefterskole er du velkommen, uanset om du lige er begyndt at spille dit instrument, er øvet eller først lige skal til at interessere dig for musikken.

Samspil og sangskrivning

Undervisningen på Ingstrup musikefterskoles musiklinie centrerer sig om sammenspilsgrupper: I disse får du lov til at udforske dit instrument og får udvidet din forståelse og dine evner, uanset om du er sanger eller instrumentalist.
Du selvfølgelig kommer til at spille og synge forskellige stilarter i sammenspil-timerne, men også til at skrive dit eget materiale og indspille det i vores studie. Du kommer til at optræde på og uden for skolen, til arrangementer med andre musikefterskoler og lignende. Bla. deltager vi på Aftrykfestivalen og i udtagelsen til Bandbattle i Aalborg.
Som en naturlig del af dette, bliver du også løbende undervist i relevant musik  og sangskrivningsteori og teknikker.
Ingstrup musikefterskole har et yderst veludstyret musikhus bestående af to klaverlokaler, et guitarlokale et sammenspils-rum med kig til lydstudiet, et teorilokale og en koncertsal på 300m2, hvor du må optræde for skolen lige så tosset du har lyst til.
På Ingstrup Musikefterskole har du mulighed for at øve dig og spille med andre, hver dag - hele året. I lydstudiet har du mulighed for at indspille dine sange, mixe og lave en master, som du kan lægge på Soundcloud, facebook eller din telefon. Så kan du og dine kammerater gå og lytte til dit seneste hit.
Du vil også kunne lave musikvideoer til youtube.

Er musiklinjen noget for dig?

Musiklinjen er både for dig, der absolut intet ved om musik, men bare gerne vil spille og synge, såvel som dig,der gerne vil videre med musikken og evt. ind på MGK eller senere konservatoriet.
Kom og se skolenFå en snak med musikeleverne og se musikhusetTilmeld dig vores besøgsaften her