Luftfoto

Vi søger en

administrationsmedarbejder

Kan du se dig selv i administrationen på en Efterskole?

Vi søger en administrationsmedarbejder med indgående kendskab og lyst til bogholderi, der kan blive en del af vores team på Ingstrup Efterskole.  

Vi forventer, at du kan lave daglig bogføring (vores administrationsprogram er UV-data og Digiflow), betaling af kreditorer og div. afstemninger, samt kvartalsrapporter, årsregnskab og budget.

Derudover er disse opgaver er en del af jobbet:

  • Drift af hjemmesider.
  • 100 meter mester i Exel.
  • SoMe er ikke fremmed for dig; opslag af video- og billedmateriale på Youtube, Instagram og FB kan du håndtere.
  • Planlægning af besøgsarrangementer på IE (materialer, tilmeldinger, opslag osv.) og på uddannelsesmesser.
  • Samarbejde på tværs af flere faggrupper.
  • Administration fx udlejning af faciliteter, Survey, økoregnskab…
  • Mange forskellige forefaldende opgaver som at køre en elev til lægen, hjælpe til en terminsprøve, servere stjerneskud i spisesalen fordi vi har brug for alle ledige hænder…

Det får du hos os:

  • Et spændende arbejde, hvor to dage ikke er ens, og hvor du arbejder i et uhøjtideligt miljø blandt engagerede kollegaer.
  • En hverdag hvor størstedelen af beslutningskompetencen ligger hos den enkelte medarbejder.

Søger du stillingen, forventer vi, du er fleksibel og du har et udpræget hjælpegen – du er oftest det første møde man har med Ingstrup efterskole, pr. mail eller telefon. Du skal være løsningsorienteret, kunne prioritere og strukturere samt styre de mange forskelligartede opgaver, som hverdagen på vores skole byder på. Arbejdstiden er hovedsageligt i dagtimerne, men du skal kunne flytte på din arbejdstid, da der kan være enkelte dage, hvor du skal være her om aftenen eller i dele af en weekend.

Skriftlig ansøgning skal sendes senest den 9. februar 2024 til Ingstrup Efterskole på mail til kontor@ingstrupefterskole.dk  – bemærk, at ansøgning og evt. bilag skal sendes i én samlet fil. Ansættelsessamtaler den 26./27. februar.

Stillingen er i gennemsnit 30 timer pr. uge. Forventet ansættelse 1. april 2024. Løn efter kvalifikationer. Spørgsmål til stillingen rettes til kontoret på telefon 98 88 34 43.

 Ingstrup Efterskole er en musik- og idrætsefterskole som gennem et forpligtende fællesskab søger at styrke og udvikle eleverne fagligt og personligt, så de bliver livsduelige unge mennesker med mod på tilværelsen. Vi har 145 elever, der går i 9. eller 10. klasse. Camps er også en del af vores aktiviteter. Vi er en veludbygget skole med gode og tidssvarende faciliteter, beliggende 1 km fra Grønhøj Strand. Skolen er røgfri.