DSC 3520

Musikunderviser med lærerbaggrund søges pr. 1/3 2022

Se vores videopræsentation på facebook her

Vi søger en musikunderviser der kan byde ind på musiklinjen og være med til at udvikle musikkulturen på skolen med større inddragelse af vores musikelever i fællessang og vores hverdag, og med mod på at opstarte et lærer-back-up-band! Der er et udviklingsarbejde i gang på musiklinjen, som du vil få en rolle i.

Undervisningen på musiklinjen foregår dels med sammenspilsgrupper og dels som individuel undervisning.

Tilgangen er både praktisk og teoretisk og du skal kunne undervise i sammenspil, instrumentlære og/eller sang.

Musikeleverne skal have en generel undervisning i hørelære og rytmeforståelse samt stifte bekendtskab med at spille og synge forskellige stilarter.

Vi har et stort musikhus med fem øvelokaler, en koncertsal og to lydstudier. I lydstudierne skal eleverne lære at lave egne indspilninger og evt. komponere elektronisk musik. Vi arbejder mest med Logic, så har du erfaring med det, eller mod på at få det, så er det også en fordel.

”Efterskole før linjefag” hedder det her på stedet – linjefag er 4 gange om ugen, samt koncerter eller andet i løbet af året – og vi går op i det, men samlet set så bruger vi vores efterskole år på meget andet;

  • Elevrelationer og elevaktiviteter både i hverdage og weekender, om dagen og om aftenen

  • Undervisning i boglige fag og andre fag

  • Forældresamarbejde

  • Ture ud af huset – enkelte dage/aftener eller flere dage

  • Samarbejde med andre faggrupper og opgaver med andet end undervisning eller pædagogisk arbejde – praktiske opgaver, men altid sammen med skønne kollegaer (vi hjælper hinanden, hvor vi kan!)

Vi har med eleverne at gøre i alle situationer, så det er vigtigt, at du er god til at skabe sociale relationer, er loyal og inderst inde brænder for at danne de unge mennesker.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse d. 1/3 2022. Ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Lokallønsudmøntning er en del af skolens lønpolitik.

Ansøgning + CV sendes til: kontor@ingstrupefterskole.dk senest 4/1 kl. 12. Samtaler vil blive afholdt fra d. 10.-14/1. Alle ansøgere får skriftlig besked.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til forstander Mie Sloth Rasmussen eller viceforstander Mette Svane Bjerregaard på telefon 98883443.