Hvem er egentlig ham der Umami?

og bliver man fuld af vinaigrette?

På Ingstrup Efterskole er der nye boller på suppen. Vi er nemlig en del af KØKKENTJANSEN - en knivskarp indsats for at lære endnu mere i køkkenet.

40% af unge under 25 år bruger mindre end 15 minutter på at tilberede et aftensmad

31% af de under anvender convenience eller færdigretter som en del af aftensmaden

og hver 5. dansker mellem 4 og 18 år er overvægtig

Vi vil gerne bidrage til at give de unge flere handlemuligheder, og KØKKENTJANSEN skal give efterskoleelever evne og lyst til at gå i køkkenet.

# Eleverne skal involveres mere, f.eks. på kulinariske temadage
# Køkkenet skal blive et anerkendt læringsrum
# Køkkenmearbejdere tilegner sig flere pædagogisk kompetencer 
# Eleverne får madfaglige kompetencer og
# Elevernes interesse for mad og måltider skal vækkes
 
Læs mere på Køkkentjans.nu