Information i.f.m. lukning af skolen p.g.a. Corona Virus

Skolen er lukket p.g.a Covid 19

Facebookgruppe for forældre

Er du foræder til en elev på skolen, vil vi gerne, at du melder dig ind i facebookgruppen for forældre. Her får du informationer hurtigt om bl.a. fællesaktiviteter for eleverne. Link her

Påskecampen er aflyst

D. 12.marts 2020 - Gensynsdag

Gensynsdagen d. 28. marts må desværre aflyses jvf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forbindelse med Corona Virus. De tilmeldte jubilarer har fået de kr. 50,- tilbagebetalt..

D. 12. marts 2020 - Dansernes opvisninger, håndbold- og fodboldkampe er aflyst.

D. 11. marts 2020 kl. 22.00 - Kære forældre til nuværende årgang 19/20

Efter pressemeddelelsen fra ministeriet her til aften, er retningslinjerne klare. Skoler/udd.institutioner skal lukke ned, og det i hvert fald de næste 2 uger. Vores intrasystem til jer er overbelastet, derfor denne utraditionelle vej: Eleverne er orienteret, og har fået besked om, at ringe jer op og sige, at de kan hentes hjem fra i aften (senest 22.30), men de behøver ikke! De skal dog hentes hjem i løbet af i morgen. Lige nu kan jeg ikke svare på meget mere, men er klogere i morgen formiddag og så virker de normale kommunikationsveje forhåbentlig også, og så sender jeg yderligere information ud. Er der spørgsmål, så ring på skolens nummer.

Mie Sloth Rasmussen