Værtsfamilie søges til italiensk pige

D. 14.5.18: - Så er der fundet en familie til Sara. Tak for den store interesse.

 

Sara er blevet optaget på Ingstrup Efterskole i kommende skoleår og det glæder hun sig rigtig meget til. Hun har i den forbindelse brug for en værtsfamilie i weekender og i ferier.

Sara bor i en lille by i den nordlige del af Italien, tæt på havet. Hun bor sammen med sine forældre og sin lillesøster. Om sommeren kan familien godt lige at være ved havet, men tager også op i bjergene for at campere eller de besøger store byer og ser på museer.

Sara og hendes mor elsker at lave mad, hun laver mad til sin søster et par gange om ugen. Hendes mor kommer fra en meget stor familie, så Sara har mange fætre og kusiner rundt om i Italien. Hendes far er meget sportslig og Sara og ham konkurrerer ofte i, hvem der er bedst i forskellige discipliner. Sara elsker at stå på ski og efter en lang dag i kulden at komme tilbage i varmen og drikke varm kakao.

I fritiden kan Sara rigtig godt lide at gå til dans, hun har dyrket moderne og rytmisk dans, men har nu holdt en pause. Hun elsker at være spejder, hvor de laver frivilligt arbejde og tager på hike i bjergene, sommetider sejler de i kajak eller kanoer. Hun synes, at det at være spejder giver hende mulighed for at være sammen med mange venner og også møde nye. Hun har været leder for en lille gruppe af spejdere, som tog til Portugal og var privat indkvarteret.

I skolen går hun på en skole, hvor der er meget fokus på de humanistiske fag og hun holder meget af filosofi, italiensk og engelsk, men er også vild med matematik. Hun har mange lektier for, men har også tid til at være med i et skoleråd, hvor de diskuterer forskellige emner i skolelivet og arrangerer fester.

Hun glæder sig til at opleve den danske kultur og blive en del af en dansk familie.

Skulle du have lyst til at være værtsfamilie for Sara hører jeg meget gerne fra dig. Jeg kan selvfølgelig også give dig meget mere information om det at være værtsfamilie.

Har du hverken tid eller lyst til at være værtsfamilie, kunne det være, at du kendte nogle venner, familie eller naboer, som måske kunne have interesse.

Henvendelse:

Birgit@myeducation.dk       Mobil: 20 60 36 41