Nyhedsformidling i 10a

Uddrag reportager

Livet på Efterskole

Mads Porsborg og Felix Jensen

Igennem et år på efterskole lærer man også rigtigt meget om sig selv fordi man ligesom er kommet lidt ud af sin komfort zone og væk fra far og mor. Når man går på efterskole bliver man også mere åben og får nemmere ved at få nye bekendtskaber, fordi man ligesom har prøvet det der med at skulle lære en helt ny omgangskreds at kende.

Det sværeste farvel på hele dagen

Caroline Elmer og Mathilde Holmgaard

Klokken er 22.10 og lærerne er på vej i henholdsvis Granbo og Skovbo. Vinden blæser ind mod vinduerne, men ingen lægger mærke til det, da fokuset er på alt andet en verden udenfor. Elevernes energiniveau er på sit maks punkt. Der bliver løbet på gangene, spillet med bold, hygget, puttet og snakket i vildskab…..

Er det bare for at irritere lærerne? Eller er det fordi man ikke kan slippe hinanden i for lang tid?

...De 9 timer man skal sove, er timer man hellere vil bruge sammen med en venner, mens en anden elev udtaler sig med, at der er en vis spænding i at se hvor langt lærerne vil gå, før de for alvor springer i luften.

7 år på et år.

Julie Frank og Ida Marie Frandsen

Vores hverdag er boostet. De venner, vil vil finde derhjemme på 7 år, finder vi heroppe på 1 år, og dt er meget unikt.

”Når man er sammen med mennesker heroppe får man hele tiden ny energi, fordi man er sammen med nogle, som man godt kan lide.

IE spiller håndboldkamp

Nanna og Marie

Folk jubler, og der bliver konstateret mål til Ingstrup Efterskole. Der er en mega fed stemning når der bliver råbt slagsang, fordi det bliver til noget mere end håndbold. Det bliver hele fællesskabet på efterskolen, som kommer til udtryk når man sidder og hepper og synger. Lige pludseligt bliver holdet bare til 100 mennesker fremfor 12 mennesker.