Stafet for Ingstrup Efterskole

Pressemeddelse d. 20. april 2020

STAFET FOR INGSTRUP EFTERSKOLE

Over 4 dage med 100 deltageren

Et efterskoleophold er forbundet med tætte relationer, samvær og fællesskab. Det bliver mildest talt udfordret i disse tider.

Ligesom på andre skoler bliver eleverne på Ingstrup Efterskole fjernundervist, og  møder i kontaktgrupper, fællessang og lignende foregår også online. Derudover holder vi kontakten med hinanden med mere eller mindre lærerige quizzer og konkurrencer, godnathistorier og meget mere.

100 elever og lærere har tilmeldt sig næste fællesarrangement. Der er en stafet, der løber over 4 dage og der løbes, cykles, løbes på rulleskøjter og rides fra Odder i syd til Hirthals i Nord.

Vi bærer det mest dyrebare rundt på stafetten, nemlig nøglen til Ingstrup Efterskole.

Stafetten starter onsdag d. 22.4 kl. 9 ved Bjerager syd for Aarhus. Herfra går turen til Sabro, til Auning og videre til Viborg og Aars. Efter at have være omkring Skørping, Støvring og Svenstrup slutter dagen i Øster Hornum.

De næste to dage finder stafetten vej rundt i Aalborg, til Storvorde, Kongerslev, Nørresundby, Vadum, Brovst, Aabybro via Biersted til Vestbjerg, Sulsted og Vodskov. Herfra til Hjallerup, Dybvad og ud til Sæby og Frederikshavn på Østkysten. Nu fra Øst til weekend i Vest i Hirtshals.

På 4. dagen, mandag d. 27. april fragter eleverne nøglen igennem Bindslev til  Hjørring, Vrå og Brønderslev. Kl.19.45 overtager forstander, Mie Sloth Rasmussen, nøglen og løber de sidste kilometer på Kettrupvej til skolen. Som afslutning på løbet, låses skolen op. – En symbolsk handling, der udtrykker håbet om snarest muligt at kunne vende tilbage til Ingstrup Efterskole.

For yderligere information kontakt forstander Mie Sloth Rasmussen eller afd.leder Mette Svane Bjerregaard. Mail: kontor@ingstrupefterskole.dk eller telefon 98883343.