Her er de lærere, du møder på Ingstrup Efterskole som linjefagslærer, kontaktlærer, faglærer, vagtlærer og meget, meget mere.

Først !


 
Forstander Inger Dueholm
ID
     
 
Underviser også i engelsk og stresshåndtering.
Uddannelse: Læreruddannet og sygeplejerske. Diplomuddannelse i Ledelse, modul 1 og 2.
Uddannelse i konfliktløsning.
 
Det interessante: Inger beskrives i Blå Bog 15/16 som: "Smilende, glad, positiv, stram i betrækket, og vores alle sammens hønemor". Det er vist meget godt ramt.
Mail: i_dueholm@hotmail.com

Inger har efter 35 år på Ingstrup Efterskole valgt at tage afsked med skolen.

”Det har været et liv med dejlige unge mennesker, en dygtig og engageret medarbejderstab og en enorm glæde ved mit job. Det har været et privilegium at have haft muligheden for at gøre en forskel for mange af de elever, der igennem årene er sendt videre fra Ingstrup Efterskole.”

Det er både med vemod og glæde at Inger nu forlader skolen.  ”Jeg vil savne skolen meget, men glæder mig til også til at kunne fordybe mig i mit politiske arbejde, formandskabet for Ingstrup Bogby og meget mere.”

 

Ny forstander fra skoleåret 2018/19

Mie Sloth Rasmussen

MR

 
 
Uddrag fra pressemeddelelse 6. november 2017 om forstanderskiftet.
 
Mie er en erfaren underviser, der hele sit lærer-liv har arbejdet med de ældste elever, fordi det at skabe livsduelige unge har været udfordrende og givende: ”Når man oplever, at man er med til at flytte et ungt menneske, så bliver man glad og tilfreds!”.

Mie har de sidste tre år været ansat som lærer på Ingstrup Efterskole ”Mie har klart de kompetencer, der er nødvendige for at sikre og udvikle Ingstrup Efterskole,” udtaler Torben Reese, og beskriver Mie som er en ildsjæl, en dynamo og i besiddelse store samarbejdsevner.

Mie er et efterskole- og foreningsmenneske med en forkærlighed for idræt og ikke mindst pigefodbold. Hun har lige færdiggjort sin master i Idræt og velfærd, som har været med til at åbne hendes idrætsperspektiv yderligere op.

Mie glæder sig over at overtage en veldrevet skole med flotte faciliteter, samt et dygtigt og aktivt personale med hjertet på rette sted, og ser frem til at sætte sig i forstanderstolen.

”Jeg har mange tanker og idéer til at videreudvikle skolen, men skolens kultur, normer og værdier forbliver som det er i dag, da jeg er af den overbevisning, at vi på baggrund af dem, sætter en solid ramme, hvor de unge kan udvikle sig.”  

Uddannelse:  Læreruddannet.Masteruddannelse i Idræt og velfærd
Mail: mr@ingstrupefterskole.dk

så gæstelærere
 
Patrick Wiesmach
Håndbold 
Rikke Bruun-Mortensen
Dance 
 
klik på billedet for at se mere  

og tilsidst lærerne (alfabetisk efter fornavn)

Andreas Mørch Bertelsen

AM
   
 
Linjefag: Håndbold, Andreas er tidligere divisionstræner og spiller. 
Andreas underviser også i dansk og medborgerskab.
 
Det interessante:Andreas elsker at snakke, og han gør det meget. Han er en stor mand, og han giver derfor også umådeligt gode krammere. Han tager (alt for) mange selfies, og synes selv de er gode.
Uddannelse:  Læreruddannet. Certificeret uddannelse i relations- og ressourceorienteret pædagogik niveau 1.Et semester på Aalborg Universitet: Lærings- og forandringsprocesser. PD Modul i social inklusion. Uddannet svømmelærer
Mail: am@ingstrupefterskole.dk
 

Anders Errebo Nielsen
AN
   
 
Linjefag: Fodbold
Underviser også i dansk, idræt, projet 9.
 
Det interessante: Anders er en stille og rolig type og taler også stille og roligt. Han er meget struktureret. Lige under overfladen lurer Anders's helt egen raffinerede humor, som du med garanti vil blive udsat for. 
Uddannelse:  Læreruddannet. Uddannet svømmelærer.Instruktørkursus i mountainbike
Mål: anderserrebo79@gmail.com

Birgitte Dam Lykkegaard
BD
 
 
 
Underviser i ProEf10, tysk og fællesidræt engelsk.
 
Det interessante: Birgittes hjerte banker for ProEf10, og hun står bl.a. for turen til Baskerlandet. Hun har den helt særlige evne, at hun kan få 125-130 unge mennesker til at danse folkedans, og at de faktisk synes, det er sjovt. 
Uddannelse: Læreruddannet. Årskursus i tysk. Certificeret uddannelse i Relations- og resourceorienteret pædagogik, niveau 1 og 2
Mail: birgitte.dam.lykkegaard@skolekom.dk

Christian Meier Gleesborg
CG
 
 
 
Linjefag: Musik
Underviser også i engelsk i Business Class.
 
Det interessante: Christian kan spille på næsten alt. Han har optrådt i adskillige år både solo og i forskellige grupper. Han er desuden en rutineret konferencier bl.a. på Tønder-festivalen. Han er vild med skolens Imac,  - og så går han med bare tæer næsten året rundt.
Uddannelse: Musiker.
Mail: cg@gleesborg.dk

 

 


Emilie Jean Breum Connell
EH
 
 
 
Linjefag: Actionsport
Underviser i idræt og tysk.
 
Det interessante:  Emilie er den, der præsenterer dig for og optræder med Fliegerlied. Det er i kategorien tysk schlagermusik, og du vil opdage, at hun faktisk kan få dig til at synge med især på skituren.
Emilie løber altid og hun har et meget langt hår.
Uddannelse: Læreruddannet.
Mail: emilie.jean.hammer@skolekom.dk
 
 
 

Helle Bredal
HB
 
 
 
Underviser i ProEf10, matematik, fysik/kemi og badminton
 
Det interessante:  Helle er dynamoen for, at ProEf10 hvert år har klaret sig helt frem til finalen i Next Level (konkurrence, udskrevet af Fonden for Entrepenørskab). Det er hun med rette temmelig stolt af. De færreste kan vinde over Helle i badminton.
Uddannelse: Læreruddannet. DGI K1 og K2 i badminton. Certificeret uddannelse i Relations- og Resourceorienteret pædagogik, niveau 1
Mail: mailtilhelle@gmail.com
 

Jakob Bak
JB
 
 
 
Underviser i  fysik/kemi, matematik idræt og floorbal. Jakob er også skolen IT-ansvarlige.
 
Det interessante: Jakob er enormt omsorgsfuld. Derfor har han måske også et særligt "hilse-gen". Jakob har udviklet sit helt eget "Jeg-er-meget-glad-for-at-se-dig-HEJ". Du bliver altid i godt humør, når du støder på ham.
Uddannelse: Læreruddannet. ICDP (Certificeret uddannelse i relations- og resourceorienteret pædagogik, niveau 1) UCN: Neuropædagogik i specialpædagogisk arbejd med henblik på læring. PD modul i social inklusion.
Mail: jb@ingstrupefterskole.dk

Navnet er Bond...

IE-dæknavn: Kasper Nyholm (KN)

 
 
Linjefag: Håndbold, fodbold og action selvfølgelig.
Underviser også i  idræt, medborgerskab, ProEf10,
 
Det interessante:  "Du kan godt" siger Kasper tit. I klasseværelset eller ved klatretårnet. Kasper er med, hvor det sker, om det er dykning, rapelling, i ProEf10. 
Uddannelse:  Lærerudd. DHF Ungtræner, Skadesforebyggende Træning, Skadesbehandling, Trampetkursus, Parkour
Mail: kasnyh@gmail.com

Katrine Martiny Kjær

KK

 
 
Underviser i: dansk, engelsk, yoga, kreativt værksted og spansk
 
Det interessante: Katrine er sød, altid smilende og i godt humør. Hun går meget op i yoga, og hun er enormt kreativ Derudover er hun glad for sprog, og underviser da også i både dansk, engelsk og spansk.
Uddannelse:  Læreruddannet.
 
Katrine er på barsel i skoleåret 17/18

 


Kjeld Sønderbak Christensen

KC

 

 
Studievejleder
Underviser også i matematik, kristendom, fællesidræt, medborgerskab, løb, OSO 10.kl. Ansvarlig for brobygning og BC på handelsskolen.
 
Det interessante: Kjeld er ikke bange for at se fjollet ud, så han er da også den, der uden at tøve, iklæder sig et prinsessekostume. - Et noget specielt syn!  "Man skal nemlig ikke være bange for at skille sig ud".
Uddannelse:  Læreruddannet. Pædagogisk speciale i ungdoms- og voksenundervisning.Certificeret uddannelse i Relations- og Resourceorienteret pædagogik, niveau 1
Mail: kjeld.christensen1@skolekom.dk

Lennart Schütz Skovgaard

LO

 
 
Studievejleder
Linjefag: Håndbold. Træner for divisionshold og tidl. divisionsspiller.  DHF Elitetræneruddannelse 
Underviser også i dansk,samfundsfag, historie og ProEf10.
 
Det interessante: Lennart går voldsomt op i håndhold, og han deler gerne sin interesse og glæde for håndbolden med andre. Han arbejder meget på at udvikle linjefaget og har bl.a. iværksat et målmandstræningsprogram.
Uddannelse:  læreruddannet. Certificeret uddannelse i Relations- og resourceorienteret pædagogik, niveau 1
Mail: Lennartsskovgaard@gmail.com
 

Mette Svane Bjerregaard

MS

 
 
Linjefag: Håndbold. Mette er elitetræner i håndbold.
Underviser også i engelsk, dansk, fællestimer og idræt. Mette har også en del administrative opgaver og lægger bl.a. skema.
 
Det interessante: Mette kan grine - meget højt  og skælde ud - meget højt. Mette er rigtig god at snakke med, og har du brug for hjælp, går hun længere end de fleste for at hjælpe dig.
Uddannelse:  Læreruddannet. Konfliktløsningskonsulent.
Mail: svanechristensen@hotmail.com
 
 

 


Nicoline Bjerregaard

NB

 
 
Linjefag: Dance. Nicoline er to gange Danmarksmester og deltager ved VM i showdance
Underviser også i dansk, kristendom, historie og fællesidræt.
 
Det interessante: Nicoline elsker at danse, og hun er med sin danseglæde rigtig god til at motivere sine elever til at komme langt på kun et år. Det er godt, at hun har fået briller, Nu ligner hun nemlig en rigtig lærer.
 
 
Uddannelse: Læreruddannet. DGI Danse instruktør.
Mail: nb@ingstrupefterskole.dk


René Breum Connell

RB
 
 
Linjefag: Fodbold
Underviser også geografi, medborgerskab og dansk i BC
 
Det interessante: René er en passioneret efterskolelærer. - Lidt af en vildmand med sit store skæg. 
Uddannelse: Læreruddannet. Certificeret uddannelse i Relations- og Resourceorienteret pædagogik, niveau 1
Mail: rb@ingstrupefterskole.dk

Solveig Maj Madsen

SM

 
 
Linjefag: Dance 
Underviser også i tysk og dansk.
 
Det interessante: Solveig er altid glad. Hun snakker enormt hurtigt, men hun holder pauser, og her er hun rigtig godt til at lytte på dig. Hun er opmærksom, omsorgsfuld og fyldt med skøre idéer Hun skaffer bl.a. en rodeo-tyr til en fest.
Uddannelse: Læreruddannet. 
Mail: solveigmaj@hotmail.com

 


Sven Axel Svenningsen

SA

 
 
Linjefag: Fodbold
Underviser også i engelsk, matematik.
 
Det interessante: Sven Axel går meget op i sport og han er den, der ser de fleste kampe på IE. Han løbetræner meget. Han er hjælpsom og besidder sin helt egen humor.
Uddannelse: Læreruddannet. Certificeret uddannelse i Relations- og Resourceorienteret pædagogik, niveau 1 
Mail: sas-ie@sol.dk