Skadesforebyggende træning

SAMARBEJDE MED FYSIOTERAPEUTER.
Ingstrup Efterskole har et samarbejde med fysioterapiklinikken BeneFiT i Dronninglund.
Formålet er et større fokus på skadesforbyggende træning for den enkelte sportsudøver og den specifikke idrætsgren.
Samarbejdet omhandler to dele:
En generel undervisningsdel til alle idrætselever og
En individuel fysisk screening af den enkelte sportsudøver indenfor sin idrætsgren.
TILBUD OM SCREENINGER
Den fysiske screening foretages af fysioterapeuter første gang indenfor de to første uger af opholdet. Screeningerne opfølges indenfor den specifikke idrætsgren, eleven er screenet i. Efter nytår screenes eleverne igen for at følge op på den fysiske udvikling.
Du får i april måned udleveret trænings-programmer tilpasset håndhold-, fodbold-, dance-, og actionlinjen. Programmet bør trænes henover forår og sommer inden opstart på skolen. Under efterskoleopholdet vil fysioterapeuter også komme og undervise i bl.a. akut skadesbehandling.

Dette tilbud er et tilkøb og koster kr. 600,-