Musiklinjen - Når du elsker musik

Ingstrup musikefterskoles musiklinie er for dig, der brænder for musik. Den er for dig, der gerne vil fordybe dig og blive bedre til dit instrument eller til at synge, og i processen lære om andre instrumenter, instrumentteori, hørelære, generel musik-teori og -historie.

På Ingstrup musikefterskole er du velkommen, uanset om du lige er begyndt at spille dit instrument, er øvet eller først lige skal til at interessere dig for musikken.

Samspil og sangskrivning

Du vil også kunne lave musikvideoer til youtube.dine kammerater gå og lytte til dit seneste hit.lægge på Soundcloud, facebook eller din telefon. Så kan du og for at indspille dine sange, mixe og lave en master, som du kan spille med andre, hver dag - hele året. I lydstudiet har du mulighed På Ingstrup Musikefterskole har du mulighed for at øve dig og hvor du må optræde for skolen lige så tosset du har lyst til.med kig til lydstudiet, et teorilokale og en koncertsal på 300mbestående af to klaverlokaler, et guitarlokale et sammenspilsrum Ingstrup musikefterskole har et yderst veludstyret musikhusrelevant musik  og sangskrivningsteori og teknikker. Som en naturlig del af dette, bliver du også løbende undervist i Bandbattle i Aalborg. lignende. Bla. deltager vi på Aftrykfestivalen og i udtagelsen til for skolen, til arrangementer med andre musikefterskoler ogindspille det i vores studie. Du kommer til at optræde på og uden sammenspil-timerne, men også til at skrive dit eget materiale og Du kommer selvfølgelig til at spille og synge forskellige stilarter i du er sanger eller instrumentalist.instrument og får udvidet din forståelse og dine evner, uanset om sig om sammenspilsgrupper: I disse får du lov til at udforske dit Undervisningen på Ingstrup musikefterskoles musiklinie centrerer 

Er musiklinjen noget for dig?

Musiklinjen er både for dig, der absolut intet ved om musik, men bare gerne vil spille og synge, såvel som dig,der gerne vil videre med musikken og evt. ind på MGK eller senere konservatoriet.
Kom og se skolenFå en snak med musikeleverne og se musikhusetTilmeld dig vores besøgsaften her