Instrument

 

Klatring

 

Lydstudie   

Når du har lyst til at prøve et nyt instrument eller forbedre det, du kan. IE stiller et utal af instrumenter til din rådighed.
  

Lær at klatre. Der er klatretårn på skolen, og uddannede instruktører kan lære dig kunsten at klatre.

 

    
Vil du gerne programmere og indstille lydretninger, så er lydstudiet noget for dig. Her kan du indspille og producere musik.
   
         

Psykologi   

 

Badminton

 

Kreativ værksted

   
I psykologi kikker vi både indad og udad  for at blive klog på os selv og andre
 
                          
Alle kan være med. Du vil blive trænet i grundlæggende teknik og taktik gennem træningsøvelser, små spil og leg, og - ikke mindst -  få god og sjov motion.                              
 
               
Vi arbejder med mange former for billeder, collage, decoupage og accessories. Det er for dig, der har lyst til at udtrykke dig kunstnerisk, uden at du nødvendigvis er den store kunstner
   
         

Spansk i 10.kl.

 

Beach håndbold

 

Volley

Faget vil blive udbudt på linje med tysk og fysik/kemi. Undervisningen vil forberede dig på spansk på en gymnasiel uddannelse
 
I beachhåndbold fokuseres der på den gode oplevelse og mange afslutninger uden kropskontakt. Der spilles på skolens beachbane.
 
Med en dejlig hal, beachvolleybaner samt Grønhøj strand er der rig mulighed for at dyrke volley. I de lune sommertimer spilles der naturligvis ude.
   
         

Futsal

 

Streethockey

 

Og så er der også

Futsal er en anderledes form for indendørs fodbold. Kreativitet, temposkift og driblinger er fundamentale redskaber til at vinde.

 

Linjefagene er uden betydning, og vi dyrker forskellige idrætsformer sammen, bl.a. skal vi gøre brug af skolens atletikbaner.

 
Wellness, stresshåndtering, latin, kampsport, basketball, styrketræning, street-håndbold, floorball, crossfit, løb, step, O-løb (logging) landevejscykel, softball, spinning, medieværksted, streetbasket, Five-a-side håndbold, vild med pardans, mindebøger, billedkunst, atletik og baseball.
   
Udbuddet af valgfag varierer fra år til år, afhængig af hvad, eleverne vælger.