10. Klasse på Ingstrup Efterskole

Ingstrup Efterskoles mål er, at eleverne gennem efterskolens fællesskab, undervisning og samvær udvikler lyst til fortsat læring og uddannelse samt tilegner sig nye færdigheder, kundskaber og gode studievaner.

Skoleåret er fyldt med aktiviteter og udfordringer, så du vil aldrig kede dig og alt foregår i større eller mindre fællesskaber, så du er aldrig alene. Se mere her.

Undervisningen i 10. klasse.

Vi tilbyder:
En høj prioritering af boglige fag
En god og alsidig undervisning ved dygtige og engagerede undervisere
En struktureret og afvekslende hverdag med obligatoriske fag, linjefag og valgfag
Fast daglig lektielæsning
Niveau-inddeling med mulighed for at skifte niveau i løbet af året.

Obligatoriske fag er dansk, matematik, engelsk, medborgerskab (historie, kristendom, samfundsfag), idræt. Der er følgende tilbudsfag: fysik/kemi, tysk, valgfag. Skoleåret afsluttes med FP10.

Du vil gennemgå en stor personlig udvikling, lære at tage ansvar og blive godt rustet til ungdomsuddannelsen.

Vi tilbyder spansk i 10. klasse.
Faget vil blive udbudt på linje med tysk og fysik/kemi. Undervisningen vil forberede dig på overgangen til spansk på en gymnasiel uddannelse. Vil vil komme rundt om den spanske kultur, bl.a. med temaer om spansk mad, dans og musik.

Ud over den klassiske 10. klasse tilbyder vi en projektorienteret klasse

klik her ProBizz og læs mere

Derudover skal der vælges et linjefag.

Besøg skolenKom og fornem stemningen på vores skoleTilmeld dig vores besøgsaften her