Fodboldlinjen - Fodbold sommer og vinter

Ingstrup Efterskole er for både drenge og piger, der gerne vil på en Fodbold Efterskole med MASSER af fodbold. Du skal blot have lyst til op til 6 lektioners fodbold om ugen og have vilje til at gøre dit bedste for at fremme din egen og holdets udvikling. På Ingstrup Efterskole træner piger og drenge hver for sig og du vil blive udfordret på netop det niveau, DU befinder dig på. Der spilles fodbold ude også om vinteren, på vores helt nye kunstgræsbane.
 
Du vil også blive en del af et større fællesskab med aktiviteter for hele skolen. Se mere her.

Du vil i løbet af året deltage i op mod 40 fodboldkampe. Så er du vild med at spille fodbold, er Ingstrup Efterskole en efterskole lige for dig.

Turneringer

På vores fodboldefterskole deltager vi i forskellige turneringer bl.a.DBU-jyllands 11-mandsturnering, hvor du måske vil løbe ind i din gamle klub, og stævner både udendørs og indendørs i løbet af skoleåret mod andre efterskoler og klubber. Her er en af de store højdepunkter nordjyske mesterskaber for efterskoler, som foregår i Hørby hvor vi i løbet af dagen møder mange af de andre efterskoler, der også stiller op. Her vil dine og holdets evner blive testet og du får måske mulighed for at hilse på dine venner fra andre efterskoler.

Undervisningen på Ingstrup Idrætsefterskole er baseret på et samspil mellem teori og praksis.
Du lærer bl.a., hvordan vi ved hjælp af gensidig respekt, samarbejde og fair play bygger et hold op.
Vi vil sørge for at du får en bredere fodboldforståelse og overblik. Din kondition, styrke og smidighed vil blive bygget op gennem sjove øvelser og du vil opleve en fodboldtræning hvor bolden er i centrum.

 

Goalkeeper Academy

Igen i 16/17 samarbejder trænerne på Ingstrup Efterskoles fodboldlinje med de dygtige målmandstrænere fra Goalkeeper Academy om at dygtiggøre og udvikle linjens målmænd. Træningsforløbet med Goalkeeper Academy bygger på gruppedynamik, således målmændene trænes som et målmandsteam for at opnå synergieffekt målmændene i mellem. Dog lægges der vægt på den enkeltes færdigheder i et proffessionelt setup med coaching og inspirerende træning, hvor udvikling er i fokus. Træningen udføres af profesionelle og erfarne trænere, der har mange års erfaring fra højt niveau, eller er uddannet DBU-målmandstrænere.

Vi samarbejder med fysioterapiklinikken BeneFit i Dronninlgund med det formål at have et større fokus på skadesforbyggende træning. Læs mere her

Mange gange vil der mulighed for at kombinere to linjefag. Se mere her

Besøg skolenSe faciliteterne bl.a. vores kunstgræsbaneTilmeld dig vores besøgsaften her