Dance Blue

Dance

Når du har lyst til at danse!

På Ingstrup Efterskole er dans sjovt og du vil opleve glæden ved at danse flere gange om ugen. Dance er for alle og du vil kunne udvikle dig på dit helt eget niveau. 

Vi tilbyder en danselinje med træning fire gange om ugen og med mange former for dans og bevægelse, bl.a. hip hop og showdance. Med en bred vifte af dansestilarter er der stor mulighed for at ramme netop den stilart, som du brænder for.  

Dance på Ingstrup Efterskole

 

 

 

Opvisninger og workshops

Som danseefterskole tager vi ud og optræder med de shows og koreografier, der arbejdes med i den daglige undervisning. I løbet af skoleåret har vi en fælles storbyrejse med skolen, hvor danserne de sidste år bl.a. har danset foran Brandenburger Tor i Berlin. Derudover er vi selvfølgelig en del af foreningernes forårsopvisninger rundt omkring i Jylland. 

Vi har årlige workshops, hvor du vil møde professionelle dansere og undervisere, og som en del af linjen kommer alle igennem DGI's instruktøruddannelse; Dance It. Her vil du få en basisviden om træning, øvelser og refleksion i dance, opbygning og struktur på dansetimer samt lære om grundbevægelser i forskellige dansestilarter, arbejde med sekvenser og principper i musikken og lære noget om undervisning og formidling af dans.  

DSC 0120
DSC 0197

Faciliteter

Du vil bruge mange timer i skolens dansestudie. I hallen er der nyt gulv, nye tribunepladser og sammen med træningssalen tilbygget nyt moderne fitnesslokale. Både fitnesslokale og den omkringliggende natur vil i løbet af året blive en del af vores træningsområder. 

Læs mere om faciliteterne

 

”Du skal vælge danselinjen på Ingstrup Efterskole, fordi vi har et mega godt sammenhold, og det havde vi fra dag 1. I år har vi rigtigt mange, der ikke har danset før, og det er intet problem for dem at følge med. Jeg blev overrasket over hvor hurtigt, vi blev tætte her på efterskole”.

 

Mathilde, Dancelinjen årg. 20/21

G2A3943
R6 0223
DSC 0138
DSC 0165
DSC3313
R6 0051

Du kan kombinere to linjefag

Se mere her

G2A4063

Professionel danselærer

Vi er stolte over at kunne præsentere Rikke Bruun-Mortensen som timelærer på Dance. Rikke er en erfaren, professionel og kreativ danser, koreograf og underviser. 

Rikke samarbejder med Solveig, som er lærer på skolen og linjefagsleder for Dance. Ud over at være tovholder og hjælpe Rikke med praktiske ting, er hun bindeleddet til efterskolen og alt det, der fylder der – og så varetager hun både fysisk træning og fællesskabet på linjen.

Læs mere om Rikke