Vejledning om forældreintra

Regler og vilkår for optagelse på Ingstrup Efterskole

Se her

Voresskole.net

Som forælder til en elev, der er optaget på Ingstrup Efterskole, har du adgang til forældreintra på:

www.voresskole.net

Du kan logge på www.voresskole.net med enten dit NemID eller UVLogin. Bruger du UVLogin er dit brugernavn dit cpr-nr. - alle 10 cifre uden bindestreg og din adgangskode får du tilsendt på den mail, du har oplyst skolen (tjek evt. spam).

Du kan altid bede om en ny adgangskode. Indtast dit brugernavn og tryk ”Glemt adgangskode”. Du vil modtage en ny kode på din mail (tjek evt. spam).

Første gang du logger på forældreintra, bedes du opdatere dine kontaktoplysninger (også gerne tilføje et billede), og herefter opdatere alle ændringer løbende, så skolen altid kan få fat i dig.

I beskedsystemet på forældreintra, kan du skrive til skolens personale. Det er også her, du modtager opkrævning af skolepenge, indkaldelse til forældre-arrangementer, nyheder fra skolen osv.

Når eleven starter på skolen kan han/hun logge på elevintra med sit UNI-login. Eleverne vil modtage mere information herom efter skolestart.

Elever der ikke allerede har et UNI-login får et tildelt, når de starter på skolen.

Kontoret