IE 18

Faciliteter

Skolen er en moderne skole som har mange faciliteter du kan gøre brug af. En af vores største attraktioner har vi lige uden for døren. Skolen ligger tæt på Grønhøj Strand, en af Nordeuropas fineste strande. Den smukke natur med strand, klitter og Vesterhavet danner ofte rammen om aktiviteter i undervisningen og i fritiden. 

Fælleren Og Blåt Tøj

Værelser og fælleren

Vi har to værelsesbygninger, hvor man bor på 2,3 og 4-mands værelser. Alle værelser har eget toilet og bad. Værelserne indeholder køjesenge, skriveborde, tøjskabe og værdiskabe.Piger og drenge er blandet i bygningerne, dog ikke på værelserne

I spisesalen spiser vi alle sammen, og vi sidder med vores kontaktgruppe. I det tilstødende lokale ”Fælleren” med flydesofaer, bordfodbold, pool og bordtennis hygger man sig sammen.

Den fine gamle hovedbygning er nænsomt restaureret og indeholder i dag administration og klasseværelser.

IE Fodbold 003 Beskåret
121207080 10151486902504995 8705734396882445261 N
Musik Simbha
DSC 0198
Klatretårnet
DSC 0237
Drengeaften
Billede 2

Linjefagsfaciliteter

Musiklinjen holder til i det store musikhus. Her er fem øvelokaler og to lydstudier, hvor du kan indspille dine sange i høj kvalitet. Der er også en stor koncertsal, hvor vi mødes til bla. fællestimer, hører foredrag og koncerter.

Der er rigelig mulighed for at dyrke idræt. Vi har en veludstyret idrætshal, som lægger op til flere former for sport. Det hele er samlet på et sted, så her finder du både plads til håndbold, floorball, volleyball, og bordtennis. Hallen er i 2020 udvidet med et nyt fitnesslokale og ny moderne dansesal. Ved hallen finder du beachbaner og fodboldbaner - både kunstgræs og natur

På skolen ser du det 14 meter høje klatretårn, hvor du kan lære at klatre. Ved tårnet er der en stor bålplads, hvor vi mødes til bålmad og sang.

Der er et topmoderne nyt køkken, og her vil du også komme på dine dage med køkkentjans. Ved køkkenet er der et vaskehus, hvor du kan vaske dit tøj.