RM 3

Rikke Bruun-Mortensen, træner på Dance

Rikke Bruun-Mortensen har siden 1995 været indehaver og chef for sit eget dansestudie, Dance Action. Hun grundlagde studiet som 25-årig og har siden da brugt sine kræfter og energi på at skabe et dansemiljø, hvor det er danseren frem for dansen, der er i fokus.

Rikke elsker at arbejde med mennesker og se dem udfolde sig med dansen som talerør, og hendes undervisningsmetoder bærer præg af hendes egen livserfaring som både professionel danser og hverdagsmenneske. Hun får, igennem dansen, sine elever til at blomstre og opleve nye sider af sig selv.

Rikke har igennem de sidste 20+ år været med til at skabe en dansekultur og har sågar haft fem forskellige dansestudier rundt i landet. Dette har medbragt en masse oplevelser og muligheder for unge mennesker. Hun har bl.a. stået bag MGP stjernen Razz og X-Faktor stjernen Mohamed Ali. Derudover har hun haft dansere til at opvarme for bl.a. Infernal, Djämes Braun, Beyoncé og Ne-Yo samt haft baggrundsdansere til diverse artister i forbindelse med DR’s juleshow, herunder Nik&Jay, Gavin DeGraw m.fl.