Dancelinjen - Når du har lyst til at danse

På Ingstrup Efterskole er dans sjovt og du vil opleve glæden ved at danse flere gange om ugen. Dans er for alle og du vil kunne udvikle dig på dit helt eget niveau. 

Vi tilbyder en danselinje med mange former for dans og bevægelse. Vi træner 4 gange om ugen (2 lektioner pr. gang). Her vil en bred vifte af dansestilarter blive en del af din hverdag. Dermed er der stor mulighed for at ramme netop den stilart, som du brænder for. 

Som danseefterskole tager vi ud og optræder med de shows og koreografier, der arbejdes med i den daglige undervisning. Derudover har vi 2 årlige workshops, hvor du vil møde professionelle dansere og undervisere. I løbet af skoleåret har vi en fællestur til Berlin, hvor vi har deltaget i en workshop og nogle år danset foran Brandenburger Tor.

Du vil blive en del af et større fællesskab. Se her, hvad skoleåret byder på.

Professionelle gæstelærere

Vi er stolte over at kunne præsentere Rikke Bruun-Mortensen, som gæstelærer på Dance fra december 2017. Rikke er en erfaren, professionel og kreativ danser, koreograf og underviser. Læs mere om Rikke her. 

I danseundervisningen på Ingstrup Efterskole har vi også fokus på den fysiske form og laver derfor også skadesforbyggende træning. Skolen har etableret et samarbejde med fysioterapiklinikken BeneFit i Dronninglund. Formålet er et større fokus på skadesforbyggende træning.  Læs mere her

Du har muligheden for at tage DGI's uddannelse som instruktør

Kom og besøg skolenFornem stemningen og få en snak med de danseelever, der går på skolen nu.Tilmeld dig vores besøgsaften her