Idrætslinjen - Idræt, adventure, fitness

Idrætslinjen er for dig, der gerne vil åbne øjnene for nye sportsgrene, men samtidig dyrke de kendte.
Du kommer til at udfordre dig selv, afprøve grænser, være fysisk aktiv, og opbygge et fællesskab gennem fysisk aktivitet, samarbejde og oplevelser.
 
(Idrætslinjen er en ny linje fra skoleåret 20/21. Vi har er taget de bedste elementer fra vores Actionlinje og koblet nye sportsgrene på)
 

Du behøver ingen forkundskaber for at vælge linjen, når blot du har viljen og lysten til at bevæge dig og afprøve nye sportsgrene.

Fællesskab og styrkelse af kompetencer

På Idrætslinjen dyrker vi fællesskabet gennem en blanding af idrætsaktiviteter og oplevelser. 

Både drenge og piger kan vælge denne linje på Ingstrup Ingstrup Idrætsefterskole, hvor vi primært arbejder med styrkelsen af kompetencer i sportsgrene som klatring, bowcombat, kite landboarding, fitness, surfing, men også sportsgrene som badminton, volleyball og basketball.

Derudover vil du også komme til at snuse  til andre fysiske aktiviteter, som kunne være wakeboard, karate, dykning, samt diverse stævner og races.

Brænder du også for sportsgrene som håndbold, dans eller fodbold, og kan se muligheder for at kombinere Idrætslinjen med en af vores andre linjer, så Se mulighederne her

Det kræves af dig

Mange af vores aktiviter er vejrbetinget og foregår ude, så du skal kunne lide at være ude i naturen. I løbet af året vil du desuden få mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor der dystes i diverse løb og races, eller i efterskole stævner som NM/DM i volleyball, basketball eller badminton.
Idrætslinjen er også med til at planlægge et adventurerace for gæster på skolen.
Da der er elementer af outdoor og adventure på linjen, vil du af sikkerhedsmæssige årsager lære om vindforhold, sikkerhed, udstyr samt førstehjælp.
Deltagelse i faget kræver dog godkendt cykelhjelm med beskyttelse ved nakken. Ellers stilles alt andet udstyr til rådighed.
 
Vi samarbejder med fysioterapiklinikken BeneFit i Dronninglund med det formål at have et større fokus på skadesforbyggende træning. Læs mere her
 
Kom og besøg skolenFå en snak med idrætseleverneTilmeld dig vores besøgsaften her